Welkom bij Badminton Club Lieshout!

Badminton Club Lieshout bestaat sinds 18 oktober 1972. De club is aangesloten bij de Nederlandse Badmintonbond.

Badminton Club Lieshout is een actieve sportvereniging voor iedereen van alle leeftijden uit Laarbeek en omgeving.

Badminton Club Lieshout biedt voor iedereen die wil badmintonnen faciliteiten, passend bij ieder niveau en ieders leeftijd.

Badminton Club Lieshout kenmerkt zich door een ongedwongen sfeer waarbij het “met plezier spelen” vóór het presteren gaat.

Badminton Club Lieshout biedt alle mogelijkheden om beter te leren badmintonnen:

• Er worden trainingen georganiseerd.
  • Er wordt deelgenomen aan wedstrijden (zowel competitief als recreatief).
  • Er worden toernooien georganiseerd.

Deelname hieraan is echter niet verplicht, waardoor zowel recreatieve als competitieve spelers bij de vereniging terecht kunnen.

Badminton Club Lieshout organiseert vele nevenactiviteiten. Zowel voor senioren als voor biede jeugdgroepen. Zowel competitief gericht als recreatief. Zowel nevenactiviteiten die met badminton te maken hebben als andere nevenactiviteiten.

Kortom: Badminton Club Lieshout is een leuke, actieve en springlevende sportvereniging voor iedereen.

Graag tot ziens bij Badminton Club Lieshout!

Badmintonclub Lieshout wordt gesponsord door:

Bavaria – Bouwcenter Swinkels – Rabobank Laarbeek – Sportpoint Gemert – Sterk Reclame – ‘t Verswarenhuys – VKS Autoservice

Facebook Comments