Coronarichtlijnen

Coronarichtlijnen Badminton Club Lieshout

U bent bij ons van harte welkom om te komen sporten als u vrij bent van verkoudheids- en koortsklachten.

Als u of iemand in uw huishouden last heeft van verkoudheids- of koortsklachten, dan verzoeken we u vriendelijk om thuis te blijven. (Jeugdleden graag afmelden bij Tim van Bommel)

Speelavonden

• Alle speelavonden zijn tot nader order afgelast

Competitie

• Alle competitiewedstrijden met een aanvangstijd voor 14:30 gaan door. Competitiewedstrijden die later op de dag gepland staan zijn afgelast en worden verzet.

Bij binnenkomst sporthal

• Handen desinfecteren;
  • Gezondheidscheck beantwoorden
  • Coronatoegangsbewijs laten scannen

Algemene Regels

• Voor een ieder vanaf 18 jaar, is een geldig Coronatoegangsbewijs verplicht om de hal te betreden (Gebruik de App CoronaCheck of download en print de papieren versie op www.coronacheck.nl)
  • 1,5 meter afstand houden is verplicht op de tribunes en buiten de banen
  • Publiek is niet toegestaan.
  • Handen geven is niet toegestaan.
  • Kleedkamers en douches zijn geopend.
  • Voor de kantine gelden aangepaste openingstijden. Houd je aan de daar geldende regels.