Coronarichtlijnen

Coronarichtlijnen Badminton Club Lieshout

U bent bij ons van harte welkom om te komen sporten als u vrij bent van verkoudheids- en koortsklachten.

Als u of iemand in uw huishouden last heeft van verkoudheids- of koortsklachten, dan verzoeken we u vriendelijk om thuis te blijven. (Jeugdleden graag afmelden bij Tim van Bommel)

Speelavonden

• De speelavonden gaan door op de reguliere tijden

Competitie

• Alle competitiewedstrijden tot en met 25 januari zijn zeker afgelast. De bond beraad zich nog over het vervolg.

Bij binnenkomst sporthal

• Handen desinfecteren;
  • Gezondheidscheck beantwoorden
  • Coronatoegangsbewijs laten scannen

Algemene Regels

• Voor een ieder vanaf 18 jaar, is een geldig Coronatoegangsbewijs verplicht om de hal te betreden (Gebruik de App CoronaCheck of download en print de papieren versie op www.coronacheck.nl)
  • 1,5 meter afstand houden is verplicht op de tribunes en buiten de banen
  • Mondkapjes zijn verplicht voor een ieder vanaf 13 jaar, medisch type 2 is geadviseerd. Tijdens het sporten mag deze af.
  • Publiek is niet toegestaan.
  • Handen geven is niet toegestaan.
  • Kleedkamers en douches zijn geopend.
  • De kantine is gesloten.