Welkom bij Badminton Club Lieshout

Badminton Club Lieshout weer (grotendeels) op slot

Ingediend door Stan op zo, 11/28/2021 - 21:06
Door de in invoering van nieuwe corona-regels zijn er weer volop beperkingen opgeworpen voor Badminton Club Lieshout. Vanaf 28 november mag de vereniging haar wekelijkse speelavond niet meer organiseren. Vanwege het sluiten van alle “niet essentiële locaties” zijn er immers geen faciliteiten beschikbaar voor de vereniging. Om die reden zijn, tot nader bericht, vanaf heden alle woensdagse speelavonden afgelast.

Badminton Club Lieshout dankt Rabobank én alle stemmers

Ingediend door Stan op zo, 11/21/2021 - 14:45
Badminton Club Lieshout heeft aan de 2021-editie van de “Rabo Club Support Campagne” opnieuw een stevig bedrag over gehouden. Met dat bedrag kan Badminton Club Lieshout sporten in het algemeen en badminton in het bijzonder meer bereikbaar maken voor iedereen. De “Rabobank Inloopdagen” die de vereniging van deze ondersteuning organiseert kunnen nu wederom helemaal drempelloos plaatsvinden.