Coronarichtlijnen

Coronarichtlijnen Badminton Club Lieshout

U bent bij ons van harte welkom om te komen sporten als u vrij bent van verkoudheids- en koortsklachten.

Als u of iemand in uw huishouden last heeft van verkoudheids- of koortsklachten, dan verzoeken we u vriendelijk om thuis te blijven. (Jeugdleden graag afmelden bij Tim van Bommel)

Bij binnenkomst sporthal

• Handen desinfecteren;
  • Gezondheidscheck beantwoorden
  • Aanwezigheid registreren
    • Jeugdleden: Geen registratie nodig, dit wordt door de jeugdbegeleiding bijgehouden
    • Senioren: Enkel naam is voldoende
    • Niet-leden: Naam en telefoonnummer noteren

Algemene Regels

• Buiten de banen dient 1,5 meter afstand gehouden te worden. Op de baan is dit niet nodig. Anderhalve meter regel geldt ook voor tribune en kantine. Op de tribune ook voor leden van hetzelfde huishouden.
    • Kinderen onder de 13 jaar hoeven geen afstand te houden
  • Handen geven is niet toegestaan.
  • Mondkapjes zijn verplicht voor een ieder vanaf 13 jaar, tijdens het sporten mag hij af.
  • Kleedkamers en douches zijn geopend.
  • Geen publiek toegestaan.
  • Ouders/begeleiders van jeugdleden zijn helaas in de sporthal niet toegestaan. Ook bij halen en brengen! (Zet uw kind bij de deur af en haal hem/haar daar op)
  • De kantine is geopend 19:30 - 22:00. Houd je aan de daar geldende regels.
  • Kom niet te vroeg, en blijf niet hangen. Verlaat na de sportactiviteit zo snel mogelijk de sporthal
  • Wanneer je langer dan 20 minuten op je sportactiviteit moet wachten dien je dit in de kantine of buiten de sporthal te doen.
  • Er mogen maximaal 50 personen tegelijk in de sporthal aanwezig zijn

Aanvullende regels Junioren

• Wanneer je wacht op je sportactiviteit of gaat omkleden ben je met maximaal 4 personen bij elkaar op de tribune. Tussen de groepjes dient er tenminste 1,5 meter afstand te zijn

Aanvullende regels Senioren

• Er worden zowel dubbelwedstrijden als singlewedstrijden gespeeld
  • Er wordt (nog) geen training gegeven
  • Na 20 minuten wordt er gewisseld
  • Reserveren is verplicht, dit wordt gedaan aan de ingang van de sporthal door de aanwezigheid te registreren.

We mogen weer dubbelen!