Coronarichtlijnen

Coronarichtlijnen Badminton Club Lieshout

U bent bij ons van harte welkom om te komen sporten als u vrij bent van verkoudheids- en koortsklachten.

Als u of iemand in uw huishouden last heeft van verkoudheids- of koortsklachten, dan verzoeken we u vriendelijk om thuis te blijven. (Jeugdleden graag afmelden via TeamStuff of Tim van Bommel)

Bij binnenkomst sporthal

• Handen desinfecteren;
  • Gezondheidscheck beantwoorden
  • Aanwezigheid registreren
    • Jeugdleden: Geen registratie nodig, dit wordt door de jeugdbegeleiding bijgehouden
    • Senioren: Enkel naam is voldoende
    • Niet-leden: Naam en telefoonnummer noteren

Algemene Regels

• Zowel op als buiten de banen dient 1,5 meter afstand gehouden te worden. Anderhalve meter regel geldt ook voor tribune en kantine. Op de tribune ook voor leden van hetzelfde huishouden.
    • Kinderen onder de 13 jaar hoeven geen afstand te houden
    • Kinderen onder de 18 jaar hoeven onderling op de baan geen afstand te houden (dus wel tot de begeleiding)
  • Handen geven is niet toegestaan.
  • Kleedkamers en douches zijn gesloten. Toiletten in de hal blijven beschikbaar.
  • Geen publiek toegestaan.
  • Ouders/begeleiders van jeugdleden zijn helaas in de sporthal niet toegestaan. Ook bij halen en brengen! (Zet uw kind bij de deur af en haal hem/haar daar op)
  • De kantine is gesloten
  • Kom niet te vroeg, en blijf niet hangen. Verlaat na de sportactiviteit zo snel mogelijk de sporthal
  • Wanneer je langer dan 15 minuten op je sportactiviteit moet wachten dien je dit buiten de sporthal te doen