Badminton Club Lieshout dankt Rabobank én alle stemmers

Ingediend door Stan op zo, 11/21/2021 - 14:45
Badminton: een leuke sport die voor iedereen bereikbaar moet zijn en blijven.

Badminton: een leuke sport die voor iedereen bereikbaar moet zijn en blijven.

 

 

Badminton Club Lieshout heeft aan de 2021-editie van de “Rabo Club Support Campagne” opnieuw een stevig bedrag over gehouden. Met dat bedrag kan Badminton Club Lieshout sporten in het algemeen en badminton in het bijzonder meer bereikbaar maken voor iedereen. De “Rabobank Inloopdagen” die de vereniging van deze ondersteuning organiseert kunnen nu wederom helemaal drempelloos plaatsvinden.

 

Rabo Club Support Campagne afgesloten

De Rabo Club Support Campagne is deze keer wéér niet met een gezellige bijeenkomst afgesloten. Vanwege de gedeeltelijke lockdown is de afsluiting deze keer weer digitaal verlopen. Inmiddels zijn dan ook alle sponsorbedragen aan de verenigingen bekend gemaakt, die hebben meegedaan aan deze 2021-editie. Rabobank wil graag alle verenigingen ondersteunen en heeft daar ook dit jaar een mooi bedrag voor vrijgemaakt. Om een eerlijke verdeling te genereren heeft de bank daarop landelijk haar leden gevraagd aan welke verenigingen dit sponsorgeld uitgekeerd zou moeten worden. De leden hebben daarop in de afgelopen periode hun stem kunnen uitbrengen: dit jaar mocht dat slechts op drie favoriete verenigingen.

 

48 stemmen

Uiteindelijk blijkt dat er 48 (vorig jaar: 51) stemmen zijn uitgebracht op Badminton Club Lieshout. Omdat één stem € 7,71 (vorig jaar: € 6,73) waard bleek te zijn heeft Badminton Club Lieshout dus € 370,71 (vorig jaar € 343,02) in ontvangst mogen nemen. Uiteraard was de penningmeester behoorlijk in haar nopjes met deze sponsoring, die ondanks het lagere aantal stemmen tóch wéér hoger uitvalt dan afgelopen jaar. Naast alle stemmers bedankt Badminton Club Lieshout natuurlijk ook de Rabobank Helmond Peel Noord voor het ondersteunen van het verenigingsleven.

 

Sponsoring maakt drempelloos

Uiteraard zal Badminton Club Lieshout het geld goed gaan besteden en de “Rabobank Inloopdagen”, die o.a. van dit geld georganiseerd worden, aan het begin van het seizoen nóg meer inhoud gaan geven. Doel van Badminton Club Lieshout is immers om sporten in het algemeen en badminton in het bijzonder bereikbaar te maken voor iedereen. Door deze ondersteuning kunnen de “Rabobank Inloopdagen” volledig drempelloos georganiseerd worden en kunnen voldoende hulpmiddelen als rackets en shuttles ter beschikking gesteld worden. Ook kan hiermee de zaal gehuurd worden en kunnen vrijwilligers aangetrokken worden om de “probeerders” op te vangen. Ook kunnen de kennismakingsacties die voortvloeien uit deze inloopdagen met dit geld gefinancierd worden: zo werken de Rabobank én de stemmers op Badminton Club Lieshout mee aan het bieden van drempelloze mogelijkheden om sportief en gezond bezig te zijn.