Badminton Club Lieshout dankt trouwe leden

Ingediend door Stan op zo, 12/26/2021 - 12:25
Alle leden van Badminton Club Lieshout hebben uit handen van een bestuurslid een pakketje ontvangen om de niet-sport-avonden tóch leuk in te kunnen vullen.

Alle leden van Badminton Club Lieshout hebben uit handen van een bestuurslid een pakketje ontvangen om de niet-sport-avonden tóch leuk in te kunnen vullen.

 

 

De leden zijn Badminton Club Lieshout: zij zijn de (sport)vereniging en geven de vereniging het bestaansrecht. Helaas; sporten kan en mag “nu even niet” waardoor de leden thuis zitten. Het bestuur van Badminton Club Lieshout dit jaar álle thuis-zittende leden bedankt voor hun trouwe lidmaatschap. Het bestuur heeft daarvoor persoonlijk alle leden thuis opgezocht en, uiteraard corona-proof, een pakketje afgegeven om de avonden waarop niet gespeeld mag worden, tóch goed door te komen.

 

Harde maatregelen

De sportverenigingen zijn hard getroffen door de corona-maatregelen. Zeker zaalsporters en dus ook Badminton Club Lieshout. Al enige tijd mogen ze helemaal geen speelavonden meer organiseren maar ook in het afgelopen jaar hebben de leden te maken gehad met allerhande belemmerende maatregelen. Soms niet spelen, soms wél spelen, soms alleen single spelen, soms met corona-check, soms met gesloten kantine of gesloten kleedruimtes. Steeds weer is de vereniging het afgelopen jaar getroffen door de maatregelen.

 

Trouwe leden

Ondanks deze vaak zéér belemmerende maatregelen zijn de leden van Badminton Club Lieshout de vereniging zeer trouw gebleven. De senioren blijken de meest trouwe leden van de vereniging. Ondanks de maatregelen heeft de vereniging geen enkel senioren-lid zien vertrekken. Bij de jeugd zijn er wel een paar opzeggingen, maar ook die zijn zeer beperkt. Al-met-al blijken de leden van Badminton Club Lieshout érg trouw aan hun vereniging te zijn.

 

Dank aan de leden

En dat, die trouwheid, heeft het bestuur aangespoord om daar ook eens aandacht aan te geven. Het bestuur wil met het pakketje de leden graag persoonlijk danken voor hun trouwe lidmaatschap, ondanks dat er niet gesport kan worden. Het begrip bij de leden is dan ook erg groot en eigenlijk niemand ziet het-niet-sporten als aanleiding om de vereniging de rug toe te keren.

 

2022 ongewis

Door de maatregelen is het bestuur wel naar oplossingen aan het zoeken voor het komende verenigingsjaar. In 2022 bestaat de vereniging immers 50 jaar en wil de vereniging dat luister bij zetten via diverse evenementen. Ook willen ze graag samen met de leden de traditionele Nieuwjaarsborrel organiseren en willen ze graag de “vrijwilliger van het jaar” bekend maken. Dat alles kan niet op de traditionele wijze, waardoor het bestuur nu naarstig naar andere oplossingen aan het zoeken is