Badminton Club Lieshout terug van vakantie

Ingediend door Stan op zo, 08/28/2022 - 17:07
Badminton: een leuke sport voor jong en oud !

Badminton: een leuke sport voor jong en oud !

 

Op woensdag 7 september 2022 pakken de badmintonners van Badminton Club Lieshout de rackets weer op. Dan beginnen de wekelijkse speelavonden weer van deze sportvereniging en … zijn nieuwe leden van harte welkom. Is badminton iets voor jou ? Kom het proberen bij Badminton Club Lieshout !

 

Leuke sport

Natuurlijk hebben de sporters ook deze zomer weer op de campings in heel Europa badminton gespeeld. Heb jij dat ook gedaan en vond je dat wel leuk ? Lijkt het je wat om het beter te leren en het vaker te doen ? Kom dan naar een van de komende speelavonden van Badminton Club Lieshout: daar kun je dan direct meedoen.

 

Jeugd

De jeugd van Badminton Club Lieshout begint om 18:30 uur: dan beginnen de aspiranten (ca. 7-12 jaar). Zij spelen tot 19:30 uur. Gelijktijdig beginnen om 19:00 uur de junioren (ca. 12-18 jaar), die doorspelen tot 20:00 uur. Beide jeugdgroepen doen dat onder leiding van een trainster die weer geholpen wordt door een team van jeugdbegeleiders. Er staat dus altijd iemand klaar om je te helpen. Tijdens de speelavonden zullen eerste de grondbeginselen van het badminton worden bijgebracht, uiteraard in combinatie met het spelen van wedstrijdjes en het doen van oefeningen.

 

Gratis meespelen

Je kunt overigens altijd twee keer gratis meespelen voordat je moet besluiten om lid te worden. Zo kun je dus eerst rustig kijken of de sport iets voor je is en hoef je niet meteen lid te worden. Ook een racket hoef je niet meteen te kopen. Deze kun je gebruiken van de vereniging, die hier een speciaal aantal rackets voor op voorraad heeft (inclusief enkele rackets met verkorte steel). Kortom; geen enkele drempel om het eens te komen proberen.

 

Mooie probeer-actie

Kom daarom op een van de komende woensdagavonden om 18:30 (of 19:00) uur naar “Sporthal De Klumper”. Als je je sportkleding meebrengt kun je meteen meedoen en ervaren hoe leuk badminton kan zijn. En,… mocht je het leuk vinden dan kun je meteen een probeer-lidmaatschap nemen voor slechts € 5,= tot aan de herfstvakantie.

 

Graag tot ziens bij badminton Club Lieshout !

 

Programma

Woensdag, 7 september, 18:30 uur; Eerste speelavond seizoen 2022/2023

Woensdag, 14 september, vanaf 18:30 uur; Rabobank Inloopdag (1), Jeugd.

Woensdag, 14 september, vanaf 20:00 uur; Rabobank Inloopdag (1), Senioren