Rabobank Club Support: steun Badminton Club Lieshout

Ingediend door Stan op zo, 09/04/2022 - 21:02
Badminton. Een leuke sport voor iedereen !

Badminton. Een leuke sport voor iedereen !

 

Lid van de Rabobank ? Steun dan Badminton Club Lieshout in de lopende Club Support campagne. Van 5 t/m 27 september kunt u uw stem nog uitbrengen op deze vereniging zodat de club daarmee het “sporten voor iedereen” dichterbij kan brengen én aan iedereen de kans kan bieden om gratis kennis te komen maken met de badmintonsport in het algemeen en Badminton Club Lieshout in het bijzonder.

 

Ondersteuning

Rabobank Helmond-Peel Noord ondersteunt Badminton Club Lieshout al vele jaren. De vereniging is daar zeer erkentelijk voor en wendt deze ondersteuning aan om jaarlijks iedereen kansen te geven om gratis nader kennis te maken met het sporten. Dankzij de ondersteuning van de Rabobank organiseert de vereniging daarvoor jaarlijks twee inloopdagen waarop iedereen welkom is en gratis kennis kan maken met de vereniging. Dankzij de ondersteuning kan de sporthal gehuurd worden, kunnen shuttles beschikbaar worden gesteld, kunnen gratis rackets beschikbaar worden gesteld, kunnen vrijwilligers opgetrommeld worden om de “inlopers” op te vangen en te instrueren en kan een gediplomeerde trainer de geïnteresseerden verder helpen om kennis te maken met de sport. Kortom: in alle voorwaarden om kennis te maken met sporten wordt voorzien.

 

Club Support Campagne

Ook dit jaar heeft de Rabobank er landelijk voor gekozen om de ondersteuning niet direct door te zetten, maar de Rabobank-leden de verenigingen uit te laten kiezen, welke de Rabobank Helmond-Peel Noord zal ondersteunen. Badminton Club Lieshout is voor deze jaarlijkse ondersteuning dus afhankelijk van de stemmen die meedoen met de Rabobank Club Support campagne. Omdat de Lieshoutse vereniging er voor staat om er, drempelloos, voor te zorgen dat iedereen gezond bezig kan zijn, dat iedereen gratis kennis moet kunnen maken met sporten en iedereen lid moet kunnen worden van een (sport)vereniging roepen zij alle leden van de Rabobank op om één (of twee) van hun vijf stemmen aan Badminton Club Lieshout te geven. Alleen dan kunnen zij dit blijven doen en een bijdrage leveren aan “het gezond bezig zijn”.

 

Tot 27 september

De Rabobank Club Support campagne loopt nog tot 27 september: zodoende is er voldoende tijd om één (of twee) van de beschikbare stemmen om de Lieshoutse sportvereniging uit te brengen: zij kunnen de ondersteuning immers goed gebruiken om de kosten te dekken, om iedereen, volledig gratis en drempelloos, de kans te bieden om gezond bezig te zijn.

 

Programma

Woensdag, 14 september, vanaf 18:30 uur; Rabobank Inloopdag (1), Jeugd.

Woensdag, 14 september, vanaf 20:00 uur; Rabobank Inloopdag (1), Senioren