Badminton Club Lieshout dankt Rabobank én alle stemmers

Ingediend door Stan op zo, 10/30/2022 - 19:40
Frank van Elderen (r.) overhandigd namens de Rabobank de waardecheque aan Stan van Vijfeijken van Badminton Club Lieshout.

Frank van Elderen (r.) overhandigd namens de Rabobank de waardecheque aan Stan van Vijfeijken van Badminton Club Lieshout.

 

Badminton Club Lieshout heeft aan de 2022-editie van de “Rabo Club Support Campagne” opnieuw een -weer hoger- bedrag over gehouden. Met dat bedrag kan Badminton Club Lieshout sporten in het algemeen en badminton in het bijzonder meer bereikbaar maken voor iedereen. De “Rabobank Inloopdagen” die de vereniging van deze ondersteuning organiseert zijn daarom weer helemaal drempelloos geweest.

 

Rabo Club Support Campagne afgesloten

Inmiddels zijn alle sponsorbedragen aan de verenigingen die dit jaar deelnamen aan de Rabo Club Support actie bekend gemaakt en uitgedeeld. Rabobank wil immers graag alle verenigingen ondersteunen en heeft daar ook dit jaar daar een bedrag voor vrijgemaakt. Om een eerlijke verdeling te genereren heeft de bank (landelijk) haar leden gevraagd aan welke verenigingen dit sponsorgeld uitgekeerd zou moeten worden. De leden hebben daarop in de afgelopen periode hun stem kunnen uitbrengen.

 

61 stemmen (!)

Uiteindelijk blijkt dat er 61 (vorig jaar: 48 en het jaar ervoor 51) stemmen zijn uitgebracht op Badminton Club Lieshout. Omdat één stem € 7,71 (vorig jaar ook € 7,71) waard bleek te zijn heeft Badminton Club Lieshout dus € 444,28 (vorig jaar € 370,71) in ontvangst mogen nemen. Uiteraard was de penningmeester erg in haar nopjes met deze sponsoring, die met deze forse stijging van het aantal stemmen wéér hoger uitvalt dan afgelopen jaar. Naast alle stemmers bedankt Badminton Club Lieshout natuurlijk ook de Rabobank Helmond Peel Noord voor het ondersteunen van het verenigingsleven.

 

Sponsoring maakt drempelloos

Uiteraard zal Badminton Club Lieshout het geld goed gaan besteden: de “Rabobank Inloopdagen” worden o.a. van dit geld georganiseerd aan het begin van het seizoen. Doel van Badminton Club Lieshout is immers om sporten in het algemeen en badminton in het bijzonder bereikbaar te maken voor iedereen. Door deze ondersteuning kunnen de “Rabobank Inloopdagen” dan ook volledig drempelloos georganiseerd worden en kunnen voldoende hulpmiddelen als rackets en shuttles ter beschikking gesteld worden. Ook kan hiermee de zaal gehuurd worden en kunnen vrijwilligers aangetrokken worden om de “probeerders” op te vangen. Zo werken de Rabobank én de stemmers op Badminton Club Lieshout mee aan het bieden van drempelloze mogelijkheden om sportief en gezond bezig te zijn.