Badminton Club Lieshout helpt: óók bij “Sounds of Caecilia”

Ingediend door Stan op zo, 11/06/2022 - 15:37
In slagorde stonden de badmintonners klaar om de garderobe te bemensen bij “Sounds of Caecilia”.

In slagorde stonden de badmintonners klaar om de garderobe te bemensen bij “Sounds of Caecilia”.

 

 

Badminton Club Lieshout kon natuurlijk niet ontbreken in de lange rij van vrijwilligers die de 2022 editie van “Sounds of Caecilia” hebben mogelijk gemaakt. De badmintonners bemensten de garderobe en hielden een oogje in het zeil bij de toiletten. Zo kon harmonie St Caecilia zich helemaal richten op hun enerverende concert: mooi dat Lieshoutse verenigingen elkaar onderling zo kunnen helpen.

 

Sounds of Caecilia

Het zal niemand ontgaan zijn dat het afgelopen weekend de 2022 versie van “Sounds of Caecilia” is geweest. Op vrijdag én zaterdagavond was de sporthal omgebouwd naar een echte concertzaal en werd het publiek getrakteerd op een spetterend concert. Om zo’n groot evenement te kunnen organiseren zijn veel handjes nodig. Veel vrijwilligershandjes. Om die reden heeft harmonie St. Caecilia enkele andere verenigingen aangehaakt om te komen helpen bij wat klussen.

 

Garderobe en toiletten

Badminton Club Lieshout staat graag klaar om een collega-vereniging te helpen. Dat kon deze keer door het bemensen van de garderobe en het “netjes houden” van de toiletten. De toiletten stonden deze keer buiten en bestonden uit een toiletwagen en enkele urinoirs. Binnen mochten de badmintonners de jassen van de gasten in ontvangst nemen en zodanig ophangen dat ze aan het eind van de avond weer makkelijk te vinden waren. De harmonie had hiervoor al een prima systeem ontwikkeld, waardoor de badmintonners “het alleen maar hoefden te doen”.

 

Graag gedaan !

Gedurende de avond vermaakten de badmintonners zich opperbest. Tussen de drukke periode voor aanvang en de periode na afloop was er ook voldoende tijd om zelf mee te genieten van het sfeervolle concert. Uiteindelijk waren het wél twee lange dagen voor de badmintonners die deze week ook hun speelavond hebben moeten missen omdat toen al de opbouw van de podia in volle gang was. De complimenten én de donatie van de organisatie van Sounds of Caecilia maakten dat echter méér dan goed. Badminton Club Lieshout heeft hen héél graag geholpen !