Badminton Club Lieshout zoekt jeugdtrainer/begeleider voor mini’s

Ingediend door Stan op zo, 11/13/2022 - 20:32
Badminton is óók leuk voor de allerkleinsten. Wie helpt Badminton Club Lieshout met de opzet van een speelmoment voor de jongste jeugd ?

Badminton is óók leuk voor de allerkleinsten. Wie helpt Badminton Club Lieshout met de opzet van een speelmoment voor de jongste jeugd ?

 

 

De jeugd kiest tegenwoordig steeds vroeger voor hun sport. Badminton Club Lieshout wil graag op die trend inspelen door een jeugdgroep op te zetten voor de leeftijdscategorie 4-6 jaar. De vereniging zoekt daarom een begeleider/trainer die samen met de vereniging deze activiteit wil opzetten. Lijkt jou dat leuk ? Zou jij dat wel willen ? Neem dan contact op met Badminton Club Lieshout via www.badmintonclublieshout.nl en overleg over de mogelijkheden.

 

Jeugdcommissie

De jeugd heeft de toekomst: ook bij Badminton Club Lieshout. Om die reden heeft de vereniging een speciale commissie opgericht om de juiste invulling voor de jeugd te kunnen bieden. Eén van de initiatieven van deze commissie is het opstarten van een groep “mini”s”; dat zijn kinderen tussen ca. 4 en 6 jaar die spelenderwijs kennismaken met de sport badminton. Badminton Nederland heeft een heel programma opgezet voor deze groep onder de naam Bamito dat toegepast kan worden bij de begeleiding van deze jonge jeugd. Een programma is dus beschikbaar.

 

Derde jeugdgroep

Badminton Club Lieshout heeft nu twee jeugdgroepen. Eentje van ca. 7 tot 12 jaar en eentje van ca. 12 tot ca. 18 jaar. Onder deze beide jeugdgroepen blijkt ook écht behoefte te zijn aan een “opstartgroep”. Graag wil de vereniging deze nu opzetten en om die reden zijn ze op zoek naar een begeleider/jeugdtrainer die hierin de lead wil nemen. Uiteraard is affiniteit met kinderen zeer gewenst en moet je het leuk vinden om kinderen te begeleiden en middels badminton-gerelateerde spelletjes de kinderen spelenderwijs te leren badmintonnen.

 

Dag en tijdstip te bepalen

Afhankelijk van de mogelijkheden die deze trainer heeft kan de tijd en speeldag worden vastgesteld: dat kan op een (late) door-de-weekse-middag zijn, maar kan ook in het weekend zijn. Het exacte tijdstip is dus in overleg te bepalen. Vind jij dit leuk ? Zou jij dit als uitdaging zien ? Neem dan contact op met Badminton Club Lieshout via www.badmintonclublieshout.nl en leg contact. Ook kun je langskomen op een woensdagavond tijdens de speelavond van de jeugd (tussen 18:30 en 20:00 uur) en een van de begeleiders aanspreken; zij helpen je graag verder !