Mixteam Badminton Club Lieshout wint en verliest

Ingediend door Stan op zo, 12/04/2022 - 15:05
BCL-1/BouwBaar Bouwmanagement doet het dit seizoen zeer aanvaardbaar in de 8ste divisie.

BCL-1/BouwBaar Bouwmanagement doet het dit seizoen zeer aanvaardbaar in de 8ste divisie.

 

 

BCL-1/BouwBaar Bouwmanagement heeft zowel gewonnen als verloren. Tegen koploper FST verloor het (incomplete) team in Waalwijk met de maximale score (8-0). Tegen rode-lantaarndrager Panache nam het team meteen revanche door de wedstrijd met dezelfde maximale score van 8-0 te winnen. Door deze uitslagen blijft het Lieshoutse team dobberen ronde de zesde/zevende plaats in afdeling 15 van de 8ste divisie.

 

FST-2 – BCL-1/BouwBaar Bouwmanagement: 8-0

Het Lieshoutse mixteam heeft niet veel plezier over gehouden aan de inhaalwedstrijd tegen het sterke FST. Allereerst kon het team geen compleet team op de been krijgen, waardoor sowieso drie partijen aan de tegenstander moesten worden geschonken. In de andere partijen kon er wel worden gestreden. In de herendubbel konden de Lieshoutse heren zelfs met opgeheven hoofd van het veld stappen; met 21-17 en 23-21 waren ze dicht bij een derde set. In de eerste singlepartij bij de heren kwam het zelfs zo ver. Helaas kon de derde set echter niet worden gewonnen, waardoor ook die partij naar FST ging. Ook in de mixdubbelpartij ging het goed: ook hier moest met 23-21 de tweede set aan de Waalwijkse badmintonners worden gelaten, waardoor er uiteindelijk geen punten mee terug genomen konden worden naar Lieshout, maar wél goed gespeeld was tegen de koploper.

 

ESBV Panache-1 - BCL-1/BouwBaar Bouwmanagement: 0-8

Ook in de wedstrijd tegen de Eindhovense Studenten Badminton Vereniging (ESBV) Panache kon volop gestreden worden. Beide teams waren deze keer immers wél volledig compleet en dus konden alle acht geplande wedstrijden worden afgewerkt. De startende dubbelpartijen waren al meteen een prooi voor de Lieshoutenaren. Zowel de heren als de dames wonnen de dubbelpartijen met duidelijke cijfers. In de vier singlepartijen was het niet anders. Alleen Ainara Vandegard had drie sets nodig om de tegenstander van zich af te schudden. De andere singlepartijen werden in twee sets gewonnen. Ook de afsluitende mixpartijen lieten geen ander beeld zien: ook die werden met overtuigende cijfers gewonnen, hoewel Roel de Laat en Carolien van den Biggelaar hun eerste set pas in een verlenging wisten binnen te halen; daarna werd de tweede set ruim gewonnen.