BCL J1 - BouwBaar Bouwmanagement - Seizoen 2023/2024

Gerelateerde artikelen

Jeugdteam Badminton Club Lieshout start nieuwe competitie

Ingediend door Stan op zo, 09/24/2023 - 19:58
Het jeugdteam van Badminton Club Lieshout doet dit seizoen mee aan de volledig nieuw opgezette competitie van Badminton Nederland. De landelijke jeugdcompetitie is dit jaar in twee helften (“fasen”) opgezet en ook nog eens meer georganiseerd op speelsterkte dan op leeftijd. De Lieshoutse jeugd speelt in de categorie D in afdeling 28. In de twee eerste wedstrijden bleek de tegenstand behoorlijk sterk.

Ook jeugdteam voor Badminton Club Lieshout

Ingediend door Stan op ma, 06/12/2023 - 21:11
Met de inschrijving van één jeugdteam heeft Badminton Club Lieshout komend seizoen weer een team in de landelijke jeugdcompetitie. Na enkele jaren is de vereniging dus weer vertegenwoordigd. De jeugdbegeleiding is er in geslaagd één team samen te stellen dat deel gaat nemen in de “goud-klasse” van de totaal vernieuwde jeugdcompetitie van Badminton Nederland. Na onderzoek bleek een tweede jeugdteam op dit moment niet haalbaar.

Badminton Club Lieshout bereidt nieuwe seizoen al voor

Ingediend door Stan op ma, 05/01/2023 - 19:13
Terwijl het pas nét mei is, is Badminton Club Lieshout toch al volop bezig met het komend seizoen. Om in de competities van Badminton Nederland (BNL) mee te kunnen spelen moeten immers de teams nu al samengesteld worden en nu al worden ingeschreven. Zoals het er nu uit ziet zal Badminton Club Lieshout het komende seizoen in de bondscompetities vertegenwoordigd worden door één seniorenteam en door één óf twee jeugdteams.