Nu “Probeerbadminton” bij Badminton Club Lieshout

Ingediend door Stan op zo, 08/27/2023 - 20:15
Tim van Bommel zal de training voor beginnende senioren verzorgen

Tim van Bommel zal de training voor beginnende senioren verzorgen

 

Het komend najaar gaat Badminton Club Lieshout een complete badmintoncursus aanbieden in het kader van “Probeerbadminton”. In oktober starten de lessen en deelnemers kunnen voor slechts € 25,= in 10 lessen de basisbeginselen van de badmintonsport leren. Bijkomend voordeel voor de deelnemers: in die periode zijn ze al volwaardig lid van Badminton Club Lieshout en kunnen ze dus aan alle activiteiten deelnemen. Kom jij het ook proberen ?

 

Probeerbadminton

Probeerbadminton.nu is een platform van Badminton Nederland (de officiële Nederlandse badminton Bond) waarmee verenigingen gezamenlijk leden kunnen werven door in dezelfde periode een startcursus aan te bieden op de eigen vereniging en deze gezamenlijk te promoten. Ook Badminton Club Lieshout doet mee aan “Probeerbadminton”

 

Start in oktober

In oktober starten de lessen: de eerste les zal op 11 oktober zijn. Deze lessen vinden plaats op de woensdagavonden, de vaste speelavond van Badminton Club Lieshout. De lessen zijn in sporthal “de Klumper”, aan de Papenhoef in Lieshout. Voor slechts € 25,= krijg je dan 10 lessen en kun je in die tijd dat je deelneemt ook meedoen met andere interne activiteiten van Badminton Club Lieshout. Heb je interesse om mee te doen ? Aanmelden kan via https://www.probeerbadminton.nu/verenigingen/badminton-club-lieshout

 

Lestijden

De volgende lessen worden aangeboden:

  • Jeugd, Aspiranten (7 t/m ca. 12 jaar). Tijd: 18:30 – 19:30 uur
  • Jeugd, Junioren (ca. 12 tot 18 jaar). Tijd 19:00 -20:00 uur
  • Senioren, Beginners (vanaf 18 jaar). Tijd 20:10 – 20:50 uur
  • Senioren, Gevorderden (vanaf 18 jaar). Tijd 20:00 – 20:50 uur.

De training voor de gevorderden zal gegeven worden door Christian Klumpers. De trainingen voor de jeugd worden verzorgd door Ainara Vandegard en de jeugdbegeleiding. Tim van Bommel zal samen met Ainara Vandegard de training voor de senioren, beginners verzorgen. Heb je interesse ? Ook via www.badmintonclublieshout.nl is alle informatie terug te vinden.

 

Programma

Woensdag, 30 augustus, 18:30 uur; Eerste speelavond seizoen 2021/2022

Woensdag, 14 september, vanaf 18:30 uur; Rabobank Inloopdag (1), Jeugd.

Woensdag, 14 september, vanaf 20:00 uur; Rabobank Inloopdag (1), Senioren