Badminton Club Lieshout natuurlijk ook bij jubileum sporthal “de Klumper”

Ingediend door Stan op zo, 10/22/2023 - 20:29
Badminton Club Lieshout was het hele weekend door goed vertegenwoordigd tijdens het 30 jarig bestaan van sporthal “de Klumper”..

Badminton Club Lieshout was het hele weekend door goed vertegenwoordigd tijdens het 30 jarig bestaan van sporthal “de Klumper”..

 

 

Dit weekend werd gevierd dat sporthal “de Klumper” dertig jaar bestaat. Tijdens het feestelijke weekend -waarin onder andere een nieuwe huisstijl bekend gemaakt werd- mochten de sportverenigingen die van deze sporthal gebruik maken zich ook presenteren. Uiteraard was Badminton Club Lieshout hierbij vertegenwoordigd; zij zijn immers al die dertig jaren al de vaste gebruiker van de woensdagavond.

 

Met een wel héél feestelijk weekend hebben de nieuwe beheerders -Annemarie Huijbers-Hurkx en Ruud Huijbers- van sporthal “de Klumper” flink wat luister bij het 30-jarig bestaan van deze sporthal gezet. Op het programma stonden een gezellige vrijdagavond met onder andere darten, het nieuwe assortiment wijn- en bier proeven en tafelvoetbal-spelen, een zaterdagse feestavond en op zondag groot trefbal-toernooi om de open Laarbeekse titel trefbal. Op zaterdagmiddag werd er een familie-middag gehouden waar de Lieshoutse sportverenigingen, die deze sporthal gebruiken, zich voor kunnen stellen. Badminton Club Lieshout was daar natuurlijk bij om zich te laten zien.

 

Zelf proberen

Organisator Derek Dirven had -samen met Ainara Vandegard en Jim Schrama- voor deze middag volop informatie geregeld. Badminton is geen sport om stil bij te zitten, maar vooral een leuke sport om zelf te doen. Bezoekers konden dan ook volop kennismaken met deze vereniging door zelf een shuttle te slaan. Naast het actief mee spelen was er dus ook volop informatie over de badmintonsport in het algemeen en Badminton Club Lieshout in het bijzonder.

 

Dorpsraad ondersteunt

Uiteraard heeft Badminton Club Lieshout de nieuwe beheerders -met een bloemetje- gefeliciteerd met het jubileum en bedankt voor dit initiatief: samen kan immers op deze wijze het sporten in Lieshout bevorderd worden. Initiatieven als deze bevorderen nadrukkelijk de leefbaarheid in het dorp: iedereen is immers welkom en er gebeurd weer wat in het dorp. Om die reden heeft de Dorpsraad Lieshout het initiatief (financieel) ondersteund. Een goed beheerde sporthal is immers een belangrijke voorziening die gekoesterd moet worden.