Nog veel einde-jaar-activiteiten bij Badminton Club Lieshout

Ingediend door Stan op zo, 11/12/2023 - 14:56
Ook de senioren van Badminton Club Lieshout zijn blij met de vrijgevigheid van de Sint

Ook de senioren van Badminton Club Lieshout zijn blij met de vrijgevigheid van de Sint

 

In de laatste twee maanden van het jaar bruist het weer van de activiteiten bij Badminton Club Lieshout. Op 15 november spelen ze een “buddy-toernooi” bij de jeugd en de senioren. Op 29 november is er een “Sint-toernooi” en op 20 december is er weer het traditionele “Kerstoernooi”. Neem daarbij de Nieuwjaarsborrel op 3 januari en dan is duidelijk dat Badminton Club Lieshout bruist van de activiteiten.

 

Buddy toernooi

Op 15 november mogen de Lieshoutse badmintonners allemaal een vriend, vriendin, kennis of andere “buddy” mee brengen om samen met hem/haar een leuke avond te badmintonnen. Bij de aspiranten en junioren zal het vrienden- en vriendinnentoernooi geleid worden door de jeugdbegeleiding. Bij de senioren zal de nadruk vooral liggen op een gezellige badminton-avond waarbij de leden aan de “buddy’s” kunnen laten zien wat een leuke sport badminton is.

 

Toernooien

Eind november, begin december houdt Badminton Club Lieshout weer haar traditionele toernooien. Op 29 november wordt er gebadmintond in het kader van Sinterklaas en op 20 december zal dat in het kader van de Kerstman zijn. Bij dat laatste toernooi zal, ook dit jaar, vrijwilliger Frans Biemans er weer zijn om het toernooi te begeleiden en op te vrolijken met een echte Kerstsfeer. Beide toernooien houdt de vereniging overigens voor alle leeftijdsgroepen: de aspiranten, de junioren én de senioren.

 

Nieuwjaarsborrel

Ook het jaar 2024 wordt gestart met een mooie activiteit. Op de allereerste speeldag van het nieuwe jaar organiseert Badminton Club Lieshout weer haar traditionele Nieuwjaarsborrel. De badmintonners komen dan samen in de kantine van sporthal “De Klumper” om elkaar het allerbeste toe te wensen voor het nieuwe jaar. Bij die gelegenheid maakt de vereniging -ook conform de traditie- de “Vrijwilliger van het Jaar” bekend. Badminton Club Lieshout draait op vrijwilligers en koestert hen. Ze vinden het dan ook belangrijk om ze af-en-toe in het zonnetje te zetten. Het bestuur de vrijwilligers dankt hen dan ook altijd voor hun inzet en licht er ééntje uit die ze extra in het zonnetje zetten.