Trainingstijden ook in 2024 onveranderd bij Badminton Club Lieshout

Ingediend door Stan op zo, 11/19/2023 - 17:14
rainen is een goed middel om beter te worden !

rainen is een goed middel om beter te worden !

 

 

 

 

 

 

Binnenkort is het al weer 2024. Om die reden heeft het bestuur van Badminton Club Lieshout zich verdiept in het komende jaar. Hierbij is ook de indeling van de speelavond tegen het licht gehouden. Besloten is om in deze speelavond geen significante wijzigingen aan te brengen omdat de aangeboden trainingen en speeltijden prima lijken te passen bij de leden.

 

Geen wijzigingen

In de afgelopen jaren is er nog wel eens geschoven in de indeling van de speelavond van Badminton Club Lieshout. Zo is er een tijdje maar één jeugdgroep geweest en trainden de senioren wat later. Inmiddels lijken de huidige speel- en trainingstijden het beste aan te sluiten bij de wensen van de leden. Om die reden heeft het bestuur besloten deze tijden ook komend seizoen te hanteren.

 

Jeugd

De jongste jeugd van Badminton Club Lieshout begint om 18:30 uur. Deze jeugd valt in de leeftijdscategorie 7-12 jaar en krijgt begeleiding en training tot 19:30 uur. Gedurende dit uur komt de wat oudere jeugd ook al binnen. Zij komen om 19:00 uur en beginnen dan aan hun training. Die oudere jeugd (leeftijdscategorie 12-17 jaar) speelt dan tot 20:00 uur, waarna de oudste leden ook nog even door kunnen spelen bij de senioren..


Senioren

Om 20:00 uur komen de senioren binnen (leeftijdscategorie 18 jaar en ouder). Deze senioren hebben de keuze om deel te nemen aan de training óf om vrij te spelen. Bij de jeugd is die keuze er niet: de jeugd traint altijd samen. De training bij de senioren begint om 20:00 uur. Vanwege blessures bij de trainer is deze training de laatste weken regelmatig vervallen. Badminton Club Lieshout zou graag zien dat komend jaar weer volop getraind zou kunnen worden en roept alle senioren op om deel te nemen aan deze training. Van training wordt je immers beter en leer je het spel beter beheersen. De training is daar dan ook op gericht en wordt ook nog eens geschikt gemaakt voor de deelnemende niveaus. De training bij de senioren duurt 50 minuten; dus tot 20:50 uur. Na dat tijdstip spelen de senioren vrij en wisselen ze om de 20 minuten. Komend kalenderjaar zal deze indeling dus hetzelfde zijn als het afgelopen seizoen.

 

Ook eens meedoen ?

Wil je ook eens trainen en een lekker potje badminton spelen ? Kom dan naar sporthal de Klumper in Lieshout en sluit aan bij je leeftijdsgroep. Als je je sportkleding mee brengt kun je meteen een keer meedoen. Een racket kopen is niet meteen nodig: je kan er altijd een lenen van Badminton club Lieshout.