Gratis “Rabobank inloopavonden” bij Badminton Club Lieshout

Ingediend door Stan op do, 09/10/2020 - 22:20
Badminton, een leuke en actieve sport voor iedereen!

Badminton, een leuke en actieve sport voor iedereen!

 

Zin in Badminton? Kom dan naar één van de inloopavonden van Badminton Club Lieshout. Op woensdag 16 september 2020 houdt de vereniging een eerste inloopavond. Op woensdag 23 september is de tweede. In sporthal “De Klumper” zijn alle geïnteresseerden welkom: jeugd (vanaf ca. 7 jaar tot 17 jaar) om 18:30 uur en senioren vanaf ca. 18 jaar vanaf 20:00 uur. Dankzij de ondersteuning van de “Rabobank Peel Noord” kunnen alle geïnteresseerden gratis meespelen op deze inloopavonden.

 

Rabobank Inloopavonden

In het zojuist aangevangen seizoen 2020/2021 zijn er weer plaatsen vrij bij de jeugd én bij de senioren van Badminton Club Lieshout. Plaatsen voldoende, maar kom snel want “vol is vol”. Om de jeugd van Laarbeek, en dus potentiële nieuwe leden, kennis te laten maken met de badmintonsport in het algemeen en Badminton Club Lieshout in het bijzonder, organiseert Badminton Club Lieshout een tweetal inloopavonden. Op woensdag 16 september en op woensdag 23 september zijn geïnteresseerden van harte welkom om gratis mee te komen spelen en zo kennis te komen maken. Dankzij de ondersteuning van Rabobank Helmond Peel Noord kan iedereen volledig gratis en zonder enige verdere verplichting aan deze inloopavonden deelnemen. Aanvang van de inloopavonden is 18:30 uur voor de jeugd (vanaf  ca. 7 jaar) en 20:00 uur voor de senioren (vanaf ca. 18 jaar). Plaats van handeling is in de thuishaven van Badminton Club Lieshout: “Sporthal De Klumper” aan de Papenhoef in Lieshout

 

Stem op Badminton Club Lieshout

Doordat de inloopdagen ondersteund worden door Rabobank Helmond Peel Noord hoef je niets mee te brengen. Badminton Club Lieshout zorgt voor een gehuurde accommodatie, met kleedruimte en sportzaal, zorgt voor leen-rackets, zorgt voor voldoende shuttles en zorgt voor goede begeleiding. Kortom: alleen zorgen dat je je sportkleding aan hebt is voldoende. Vind u ook dat Rabobank Helmond Peel Noord door deze ondersteuning een geweldige bijdrage levert aan het verenigingsleven in Laarbeek én aan de mogelijkheden om de jeugd van Laarbeek te laten sporten en dus gratis kennis te kunnen laten maken met een sportvereniging én bent u lid van de Rabobank Peel Noord ? Stem dan komend najaar weer vóór financiële ondersteuning aan Badminton Club Lieshout, zodat deze ondersteuning voortgezet en uitgebreid kan worden, zodat alle jeugd van Laarbeek de mogelijkheid krijgt om bij een leuke vereniging te sporten.

 

Programma

Woensdag, 16 september, vanaf 18:30 uur; Rabobank Inloopdag (1)

Woensdag, 23 september, vanaf 18:30 uur; Rabobank Inloopdag (2)