Samen 50 jaar lid van Badminton Club Lieshout

Ingediend door Stan op zo, 08/30/2020 - 11:04
De jubilarissen Marc en Diony Janssen

De jubilarissen Marc en Diony Janssen

 

In het najaar van 2019 waren Marc en Diony Janssen allebei 25 jaar lid van Badminton Club Lieshout. Tijdens de seizoensopening van Badminton Club Lieshout zijn zij hier alsnog voor in het zonnetje gezet. Met een mooie toespraak en mooi aandenken hebben de badmintonners, vanwege de corona regels, wat later dan gepland, bij dit heuglijke feit stil gestaan.

 

Seizoenopening

Badminton Club Lieshout heeft dit jaar gekozen om een seizoenopening te houden. Vanwege de corona-situatie is de eerder geplande seizoenafsluiting afgezegd en vervangen door een seizoenopening. Het tweede deel van het seizoen was immers door alle corona-perikelen behoorlijk in het water gevallen. Om fris te kunnen starten aan een nieuw seizoen hebben de badmintonners een streep onder het seizoen 2019/2020 gezet en hebben zij het nieuwe seizoen 2020/2021 goed ingeluid. Uiteraard hebben ze dat met de nodige voorzorgsmaatregelen gedaan: in de buitenlucht, met meer dan voldoende afstand tot elkaar, met goed gedesinfecteerde middelen en met een flinke dosis gezond verstand.

 

Twee jubilarissen

Tijdens de seizoenopening is uitgebreid stil gestaan bij het jubileum van Marc én Diony Janssen. Beide echtgenoten zijn al ruim 25 jaar lid van de badmintonclub. Diony zelfs nog veel langer, maar zij is er enige tijd onderuit geweest, waarna de teller opnieuw gestart is. Eigenlijk hadden deze jubilarissen al in februari gehuldigd moeten worden, tijdens de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering, maar dat schikte toen niet. En daarna, vlak daarna kwamen de corona-perikelen, waardoor een jubileum vieren al helemaal niet meer aan de orde kwam. Inmiddels is daarom al een wat langere tijd verstreken, maar werden de jubilarissen tóch alsnog in het zonnetje gezet; zij betekenen immers veel voor de vereniging.

 

Toespraak

In de jubileumtoespraak van voorzitter Stan van Vijfeijken werd stilgestaan bij het vele vrijwilligerswerk wat zij voor de vereniging hebben gedaan en nu nog steeds verrichten. Ook werd stilgestaan bij hun sportieve prestaties en bij hun flexibiliteit om regelmatig bij een competitieteam in te vallen. Na afloop werden zij ook nog voorzien van bloemen door penningmeester Ingrid Bergé en een héél aardig aandenken door secretaris Ria Donkers.

 

Programma

Woensdag, 16 september, 18:30 uur; Eerste Rabobank inloopavond

Woensdag, 23 september, 18:30 uur; Tweede Rabobank inloopavond