Badminton Club Lieshout terug van vakantie

Ingediend door Stan op za, 08/22/2020 - 11:22
Badminton, Een leuke sport voor jong en oud!

Badminton, Een leuke sport voor jong en oud!

 

Is badminton iets voor jou ? Kom het proberen bij Badminton Club Lieshout ! Op woensdag 26 augustus 2020 pakken de badmintonners van Badminton Club Lieshout de rackets weer uit de tas. Dan beginnen de wekelijkse speelavonden weer van deze sportvereniging en … zijn nieuwe leden van harte welkom

 

Natuurlijk hebben de sporters ook deze zomer weer op de, vooral Nederlandse campings in heel Europa badminton gespeeld. Heb jij dat ook gedaan en vond je dat wel leuk ? Lijkt het je wat om het beter te leren en het vaker te doen ? Kom dan naar een van de komende speelavonden van Badminton Club Lieshout: daar kun je dan direct meedoen.

 

Jeugd

De jeugd van Badminton Club Lieshout begint om 18:30 uur: dan beginnen de aspiranten-1 en inlopers (t/m ca.12 jaar). Zij spelen tot 19:30 uur. Gelijktijdig beginnen om 19:00 uur de aspiranten-2 (ook t/m ca. 12 jaar), die doorspelen tot 20:00 uur. Na die beide groepen spelen de Junioren (ca. 13 tot 17 jaar) van 20:00 tot 20:50 uur, mee met de senioren. De aspirantengroepen doen dat onder leiding van een gediplomeerde en ervaren trainster die geholpen wordt door een team van jeugdbegeleiders; er staat dus altijd iemand klaar om je te helpen. Tijdens de speelavonden zullen eerst de grondbeginselen van het badminton worden bijgebracht, uiteraard in combinatie met het spelen van wedstrijdjes en het doen van oefeningen die gerelateerd zijn aan de badmintonsport. Je kunt bij Badminton Club Lieshout overigens altijd twee keer gratis meespelen voordat je moet besluiten om lid te worden. Zo kun je dus eerst rustig kijken of de sport en de vereniging iets voor je is en hoef je niet meteen lid te worden. Ook een racket hoef je niet meteen te kopen. Deze kun je gebruiken van de vereniging, die hier een speciaal aantal rackets voor op voorraad heeft (inclusief enkele rackets met verkorte steel voor de kleinste jeugd). Kortom; geen enkele drempel om het eens te komen proberen. Kom daarom op een van de komende woensdagavonden om 18:30 uur naar “Sporthal De Klumper”. Als je je sportkleding meebrengt kun je meteen meedoen en ervaren hoe leuk badminton kan zijn.

 

Senioren

Ook senioren zijn natuurlijk van harte welkom. Zij spelen, ook op de woensdagavonden, vanaf 20:00 uur (het eerste deel dus samen met de junioren). Voor senioren is er géén verplichte training: iedereen mág deelnemen aan de training, die wel gefaciliteerd wordt en om 20:00 uur begint. Heb je dus nog nooit gebadmintond en wil je het een keer proberen ? Kom het gerust een keer proberen. Als je niet traint of niet wil trainen, kun je altijd vrij spelen op de resterende banen. Ook voor senioren geldt dat je twee keer gratis mag komen meespelen, voordat je lid moet worden van de vereniging. En, ook senioren kunnen gebruik maken van de leenrackets die de vereniging aanbiedt. Dus; ook voor senioren zijn er geen drempels of andere belemmeringen om eens uit te komen proberen of badminton een sport voor jou is.

 

Graag tot ziens bij Badminton Club Lieshout!

 

Programma

Woensdag, 26 augustus, 18:30 uur; Eerste speelavond seizoen 2020/2021

Woensdag, 16 september, 18:30 uur; Eerste Rabobank inloopavond

Woensdag, 23 september, 18:30 uur; Tweede Rabobank inloopavond