Badminton Club Lieshout op vakantie

Ingediend door Stan op zo, 07/05/2020 - 11:31
Badminton, een leuke sport voor alle leeftijden!

Badminton, een leuke sport voor alle leeftijden!

 

De sporters van Badminton Club Lieshout houden vakantie. Zij hebben hun rackets opgeborgen om na een “enerverend” voorjaar uit te rusten tijdens een zomerstop. Het afgelopen seizoen is immers abrupt afgebroken in maart en begon nét weer op gang te komen. Op woensdag 26 augustus 2020 nemen zij de rackets weer op tijdens de eerste speelavond van het seizoen 2020/2021.

 

Vakantie

Na de lockdown en de heropstart is er nu een eind gekomen aan de wekelijkse speelavonden van Badminton Club Lieshout voor het seizoen 2019/2020. De laatste speelavond is op woensdag 8 juli en op woensdag 26 augustus zullen de badmintonners hun racket weer tevoorschijn halen. Niet iedereen zal daarop wachten: badminton is immers een zeer geschikt spel om op de camping te bedrijven en zo een beetje in vorm te blijven tijdens de zomerstop. Tijdens het “buitenbadminton”, dat de vereniging de afgelopen weken noodgedwongen moest organiseren, is daar al een mooie stap voor gezet.

 

Nieuwe leden

Vanaf 26 augustus zijn nieuwe leden ook welkom bij Badminton Club Lieshout. Heb je zin om ook eens een shuttle in verenigingsverband te slaan ? Noteer dan 26 augustus in je agenda en kom op die avond naar Sporthal “de Klumper” aan de Papenhoef in Lieshout. De junioren (7-12 jaar) spelen dan vanaf 18:30 uur, de aspiranten (11-17 jaar) spelen vanaf 19:15 uur en de senioren (> 17 jaar) vanaf 20:00 uur. Loop gerust binnen en …. als je je sportkleding mee brengt kun je meteen mee doen ! Je hoeft overigens ook niet meteen lid te worden. Je mag altijd twee keer gratis mee spelen. Dáárna moet je wél besluiten om lid te worden. Ook een racket hoef je niet meteen aan te schaffen: ook deze kun je lenen van de vereniging zodat je eerst een kunt proberen of badminton iets voor jou is.

 

Rabobank Inloopdagen

Overigens worden op de woensdagen 16 en 23 september 2019 weer de jaarlijkse “Rabobank Inloopdagen” gehouden waardoor iedereen kennis kan komen maken met de badmintonsport in het algemeen en Badminton Club Lieshout in het bijzonder. Dankzij de ondersteuning van Rabobank Helmond-Peel Noord kan dat volledig gratis. In die periode valt ook nog eens de landelijke “Week van het Badminton”, waarin deze sport in het hele land gepromoot wordt. Ook dat is weer een goede aanleiding om eens bij Badminton Club Lieshout binnen te lopen.

 

Badminton Club Lieshout wenst iedereen een héle fijne zomervakantie en graag tot ziens op 26 augustus 2020.

 

Programma

Woensdag, 8 juli, 18:30 uur: Laatste speelavond seizoen 2019/2020

Woensdag, 26 augustus, 18:30 uur; Eerste speelavond seizoen 2020/2021

Woensdag, 16 september, 18:30 uur; Eerste Rabobank inloopavond

Woensdag, 23 september, 18:30 uur; Tweede Rabobank inloopavond