Nieuwjaarswensen van Badminton Club Lieshout

Ingediend door Stan op zo, 01/03/2021 - 20:06
Ook Walter van Leuken zou graag weer willen badmintonnen !

Ook Walter van Leuken zou graag weer willen badmintonnen!

 

Na een dramatisch jaar 2020 wil Badminton Club Lieshout graag iedereen de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar 2021 overbrengen. Een nieuw jaar waarin hopelijk, de zaalsporters snel weer aan de bak mogen en de maatschappij normaliseert van een “ander-halve-meter samenleving” naar een “normale samenleving”.

 

2020 vergeten

2020 was voor Badminton Club Lieshout een jaar om snel te vergeten. Met veel creativiteit kon de vereniging de tijd doorstaan en “af en toe” wat badmintonnen en een beperkt aantal nevenactiviteiten doen. De vereniging kijkt in 2021 -haar 49ste bestaansjaar- nog niet ver vooruit: de tijden zijn immers te onzeker om nu concrete plannen te maken. Als eerste wordt nu naar dinsdag 19 januari gekeken in de hoop dat daar wat vooruitzichten gegeven worden.

 

Veel wensen voor 2021

Nieuwjaarswensen zijn dit jaar dus extra op zijn plaats. Als sportvereniging heeft Badminton Club Lieshout dan ook heel wat te wensen voor het komende jaar. De vereniging wil immers graag actief, betrokken en bezig zijn en dat kan alleen als er “geen” overheidsmaatregelen zijn. “Actief” met badmintonnen, “betrokken” door de leden aan elkaar te verbinden en “bezig” door steeds weer nieuwe initiatieven te nemen. En, aangezien al deze zaken nu nog onmogelijk zijn, zijn de wensen van Badminton Club Lieshout heel voorspelbaar: “een razendsnelle teruggang van het corona-virus waardoor de overheidsmaatregelen snel afgebouwd kunnen worden en de badmintonners weer aan de slag kunnen als vanouds”.

 

Deel al in vervulling

Voor het afgelopen jaar wensen zij ook een reële, nette en coulante regeling voor kosten die de vereniging heeft moeten maken. Die wens lijkt al in vervulling te zijn. De centrale overheid heeft immers al een net steunpakket ontwikkeld voor de eerste lockdown. In februari komt hier, naar verwachting, een vervolg-steunpakket voor de betreffende sportverenigingen overheen, ter dekking van de tweede lockdown. Deze wens blijft dus nog even open staan.

 

Badminton Club Lieshout wenst iedereen een gezond, sportief en “normaal” 2021 toe.