Badminton Club Lieshout kan weer nieuwe leden plaatsen

Ingediend door Stan op zo, 05/30/2021 - 12:11
Nu het weer kan: kom ook kennis maken met Badminton Club

Nu het weer kan: kom ook kennis maken met Badminton Club

Nu de beperkingen stap-voor-stap worden ingetrokken ontstaat er steeds meer ruimte om weer “normaal” te kunnen gaan badmintonnen. Bij de jeugd is de situatie “het meest normaal”; daar kan weer volop gesport worden. Om die reden roept Badminton Club Lieshout de jeugd op om ook eens kennis te komen maken. En, als je wilt kun je meteen meedoen en mag je twee keer gratis proberen.

 

Minder beperkingen

Met de aangekondigde versoepelingen, die ook nog eens naar voren zijn gehaald, lijkt een einde te komen aan de diverse beperkingen die er waren om de badmintonsport uit te kunnen oefenen. Bij de jeugd waren er al minder beperkingen, die nu grotendeels ook nog lijken te vervallen. Een prima moment om ook eens zelf kennis te komen maken met de badmintonsport in het algemeen en Badminton Club Lieshout in het bijzonder.

 

Gratis proberen

De jeugd van deze vereniging speelt iedere woensdagavond (behalve in de schoolvakanties). Om 18:30 uur beginnen dan de aspiranten (7-12 jaar), die doorspelen tot 19:30 uur. Gedurende dat programma komen om 19:00 uur de junioren (12-18 jaar) die doorspelen tot 20:00 uur. Als je een keer mee wil spelen met een van deze groepen kom dan op woensdagavond naar sporthal “de Klumper” en meld je bij een van de begeleiders. Zij  zullen je dan verder begeleiden, indelen en op weg helpen. Zorg wel dat je zaalsportschoenen bij je hebt: een racket kun je van de vereniging lenen. Je mag sowieso twee keer meespelen om te ervaren of badminton iets voor jou is. Na die twee “uitprobeer-dagen” moet je beslissen of je lid wil worden. Overigens kun je, als het je achteraf tóch niet bevalt altijd je lidmaatschap weer opzeggen. Er zijn dus nauwelijks drempels om eens kennis te komen maken met de “snelste zaalsport van de wereld”.

 

Ook senioren welkom

Ook bij de senioren is er plaats voor nieuwe leden. De beperkingen zijn hier nog wel wat groter en komende week zal duidelijk worden of er bijvoorbeeld ook weer dubbelpartijen gespeeld kunnen worden. Als dat het geval is kan de sporthal veel optimaler benut worden en kunnen nieuwe leden eenvoudig aanschuiven. Voor nieuwe senioren (die spelen vanaf 20:00 uur) gelden overigens dezelfde voorwaarden als voor de jeugd. Ook zij kunnen twee keer gratis meedoen en ook voor hen ligt een leenracket gereed.

 

Klik hier voor meer info over het lidmaatschap.

Wilt u in de komende corona periode bij de senioren mee willen spelen om te kijken of de sport iets voor u is. Maak dan gebruik van ons aanmeldingssysteem voor de speelavond. Vermeld bij de opmerkingen dat u wilt komen proberen.