Badminton Club Lieshout bijna weer “normaal”

Ingediend door Stan op zo, 06/20/2021 - 12:21
Badminton Club Lieshout is bijna weer “normaal”.

Badminton Club Lieshout is bijna weer “normaal”.

 

Na een hele lange periode kan het bestuur van Badminton Club Lieshout elkaar eindelijk weer treffen. Na maanden van online overleg heeft het bestuur de knoop doorgehakt en gaan ze vanaf heden weer fysiek vergaderen. Hiermee wordt een nieuwe stap gezet naar een “normaal” verenigingsleven.

 

Verstoord

Corona heeft het verenigingsleven fors verstoord. Ook dat van Badminton Club Lieshout. Niet alleen konden de sporters niet fysiek sporten ook kon het bestuur van de vereniging niet meer fysiek bij elkaar komen. Het afstemmen van zaken, wat in deze moeilijke periode van extra groot belang is, kon alleen telefonisch en/of digitaal. Iedereen die regelmatig digitaal vergadert weet dat dat écht anders is. Digitaal vergaderen is meer zenden en ontvangen. Van echt overleg is duidelijk minder sprake.

 

Uitdeuken

Om die reden is het bestuur van Badminton Club Lieshout erg blij dat ze weer fysiek kunnen (en mogen) vergaderen en dus weer meer in écht in overleg kunnen. Corona heeft immers behoorlijke deuken in de florerende verenging geslagen, die zo snel mogelijk weer “uitgedeukt” moeten worden. Zo moet (vooral bij de senioren) de animo om te komen sporten weer aangewakkerd worden en moet de groei van de jeugdafdeling weer naar de snelheid van “pre-corona”.

 

Herleven

De stap om de maandelijkse bestuursvergaderingen weer fysiek te gaan doen wordt dan ook gezien als grote stap naar een nieuw “normaal”. Een “normaal” dat we nog kennen uit begin 2020 en de jaren er voor. Met vol-bezette speelavonden bij de senioren, met een groeiende jeugdafdeling, met volop strijdende competitieteams, met een gezellige tribune en kantine bezetting en met volop nevenactiviteiten. Het bestuur van Badminton Club Lieshout zal er, nu het weer kan, (weer) alles aan doen om deze oude tijden te laten herleven.