Badminton Club Lieshout op vakantie

Ingediend door Stan op zo, 07/25/2021 - 21:30
Badminton; een leuke sport voor alle leeftijden !

Badminton; een leuke sport voor alle leeftijden !

 

De sporters van Badminton Club Lieshout gaan op vakantie. Na de laatste speelavond (op woensdag 28 juli) bergen zij hun rackets op en gaan ze, na een hectisch corona-jaar, uitrusten tijdens een vijf weken durende zomerstop. Op woensdag 8 september 2021 nemen zij de rackets weer op tijdens de eerste speelavond van het seizoen 2021/2022.

 

Vakantie

Na de vele onderbrekingen door de corona-pandemie is er nu een eind gekomen aan de wekelijkse speelavonden van Badminton Club Lieshout voor het seizoen 2020/2021. De laatste speelavond is op woensdag 28 juli en pas op woensdag 8 september zullen de badmintonners hun racket weer tevoorschijn halen. Niet iedereen zal daarop wachten: badminton is immers een zéér geschikt spel om op de camping te bedrijven en zo een beetje in vorm te blijven tijdens de zomerstop.

 

Nieuwe leden

Vanaf 8 september zijn nieuwe leden ook welkom bij Badminton Club Lieshout. Heb je zin om ook eens een shuttle in verenigingsverband te slaan ? Noteer dan 8 september in je agenda en kom op die avond naar Sporthal “de Klumper” aan de Papenhoef in Lieshout. De aspiranten (7-12 jaar) spelen dan vanaf 18:30 uur. De junioren (12-17 jaar) spelen vanaf 19:00 uur en de senioren (> 18 jaar) vanaf 20:00 uur. Loop gerust binnen en … als je je sportkleding mee brengt kun je meteen mee doen ! Je hoeft ook niet meteen lid te worden en mag altijd twee keer gratis mee spelen. Daarna moet je wel besluiten om lid te worden. Ook een racket hoef je niet meteen aan te schaffen: ook deze kun je lenen van de vereniging zodat je eerst een kunt proberen of badminton iets voor jou is.

 

Rabobank Inloopdagen

Overigens worden op de woensdagen 15 en 22 september 2021 weer de jaarlijkse “Rabobank Inloopdagen” gehouden waardoor iedereen kennis kan komen maken met de badmintonsport in het algemeen en Badminton Club Lieshout in het bijzonder. Dankzij de ondersteuning van Rabobank Helmond/Peel Noord kan dat volledig gratis. In die periode valt óók de landelijke “Week van het Badminton”, waarin deze sport in het hele land gepromoot wordt. Ook dat is weer een goede aanleiding om eens bij Badminton Club Lieshout binnen te lopen.

 

Badminton Club Lieshout wenst iedereen een héle fijne zomervakantie en graag tot ziens op 8 september 2021 !