Badminton Club Lieshout terug van vakantie

Ingediend door Stan op zo, 08/29/2021 - 09:18
Badminton: op de camping een spel, maar in de zaal een leuke sport!

Badminton: op de camping een spel, maar in de zaal een leuke sport!

 

Op woensdag 8 september 2021 pakken de badmintonners van Badminton Club Lieshout de rackets weer op. Dan beginnen de wekelijkse speelavonden weer van deze sportvereniging en… zijn nieuwe leden van harte welkom. Is badminton iets voor jou ? Kom het proberen bij Badminton Club Lieshout!

 

Natuurlijk is de “nummer 1 sport voor campings” ook dit jaar weer volop gespeeld: badminton. Heb jij dat ook gedaan en vond je dat leuk ? Lijkt het je wat om het beter te leren en het vaker te doen ? Kom dan naar een van de komende speelavonden van Badminton Club Lieshout: daar kun je dan direct meedoen.

 

Jeugd

De jongste jeugd van Badminton Club Lieshout begint om 18:30 uur: dan beginnen de aspiranten (ca. 7-12 jaar). Zij spelen tot 19:30 uur. Gelijktijdig beginnen om 19:00 uur de junioren (ca. 12-18 jaar), die spelen tot 20:00 uur. Beide jeugdgroepen doen dat onder leiding van een uitgebreid team van jeugdbegeleiders. Er staat dus altijd iemand klaar om je te helpen. Je kunt overigens altijd twee keer gratis meespelen voordat je moet besluiten om lid te worden. Zo kun je dus eerst rustig kijken of de sport iets voor je is en hoef je niet meteen lid te worden. Ook een racket hoef je niet meteen te kopen. Deze kun je gebruiken van de vereniging, die hier een speciaal aantal rackets voor op voorraad heeft (inclusief enkele rackets met verkorte steel). Kortom; geen enkele drempel om het eens te komen proberen.

 

Senioren

Ook senioren zijn van harte welkom. Zij spelen, op dezelfde woensdagavonden, vanaf 20:00 uur. Voor senioren is er géén verplichte training: iedereen mág deelnemen aan de training, die wél gefaciliteerd wordt en om 20:00 uur begint. Heb je dus nog nooit gebadmintond en wil je het een keer proberen ?  Kom het dan gerust een keer proberen. Als je niet traint of niet wil trainen, kun je altijd vrij spelen op de resterende banen. Ook voor senioren geldt dat je twee keer gratis mag komen meespelen, voordat je lid moet worden van de vereniging. En, ook senioren kunnen gebruik maken van de leenrackets die de vereniging aan biedt. Ook voor senioren zijn er dus geen drempels of andere belemmeringen om eens uit te komen proberen of badminton een sport voor jou is.

 

Graag tot ziens bij badminton Club Lieshout !

 

Programma

Woensdag, 8 september, 18:30 uur; Eerste speelavond seizoen 2021/2022

Woensdag, 15 september, vanaf 18:30 uur; Rabobank Inloopdag (1), Jeugd.

Woensdag, 15 september, vanaf 20:00 uur; Rabobank Inloopdag (1), Senioren