Gratis “Rabobank inloopavonden” bij Badminton Club Lieshout

Ingediend door Stan op zo, 09/12/2021 - 11:19
Badminton, een leuke en actieve sport voor iedereen !

Badminton, een leuke en actieve sport voor iedereen !

 

Zin in Badminton? Kom dan naar één van de inloopavonden van Badminton Club Lieshout. Op woensdag 15 september 2021 houdt de vereniging een eerste inloopavond. Op woensdag 22 september is de tweede. In sporthal “de Klumper” zijn alle geïnteresseerden welkom: jeugd vanaf ca. 7 jaar om 18:30 uur, junioren vanaf ca. 13 jaar vanaf 19:00 uur en senioren vanaf ca. 18 jaar vanaf 20:00 uur. Dankzij de ondersteuning van de “Rabobank Helmond Peel Noord” kunnen alle geïnteresseerden gratis meespelen op deze inloopavonden.

 

Rabobank Inloopavonden

In het zojuist aangevangen seizoen 2021/2022 zijn er weer plaatsen vrij bij de jeugd (aspiranten en junioren) én bij de senioren. Plaatsen voldoende, maar kom snel want “vol is vol”. Om de jeugd van Laarbeek, en dus potentiële nieuwe leden, kennis te laten maken met de badmintonsport in het algemeen en Badminton Club Lieshout in het bijzonder, organiseert Badminton Club Lieshout een tweetal inloopavonden. Op woensdag 15 september en op woensdag 22 september zijn geïnteresseerden van harte welkom om gratis mee te komen spelen en zo kennis te komen maken. Dankzij de ondersteuning van Rabobank Helmond Peel Noord kan iedereen absoluut gratis en zonder enige verdere verplichting aan deze inloopavonden deelnemen. Aanvang van de inloopavonden is 18:30 uur voor de aspiranten (vanaf  ca. 7 jaar), 19:00 uur voor de junioren (vanaf ca. 13 jaar) en ook 20:00 uur voor de senioren (vanaf ca. 18 jaar). Plaats van handeling is in de thuishaven van Badminton Club Lieshout: sporthal “de Klumper” aan de Papenhoef in Lieshout

 

Ondersteuning via “Clubsupport”

Doordat de inloopdagen ondersteund worden door Rabobank Helmond Peel Noord hoef je niets mee te brengen. Badminton Club Lieshout zorgt voor een gehuurde accommodatie, met kleedruimte en sportzaal, zorgt voor leen-rackets, zorgt voor voldoende shuttles en zorgt voor goede begeleiding. Kortom: alleen zorgen dat je je sportkleding aan hebt is voldoende.

Vind u ook dat Rabobank Peel Noord door deze ondersteuning een geweldige bijdrage levert aan het verenigingsleven in Laarbeek én aan de mogelijkheden om de jeugd van Laarbeek te laten sporten en dus gratis kennis te kunnen laten maken met een sportvereniging én bent u lid van de Rabobank Peel Noord ? Stem dan komend najaar weer vóór financiële ondersteuning aan Badminton Club Lieshout, zodat de jeugd van Laarbeek de mogelijkheid krijgt om bij een leuke vereniging te sporten.

 

Programma

Woensdag, 15 september, vanaf 18:30 uur; Rabobank Inloopdag (1)

Woensdag, 22 september, vanaf 18:30 uur; Rabobank Inloopdag (2)